Telefonszámunk: +36 30 893 5697

Language

fenntartható divat

Ruhajavítás, ruha átalakítás

lulo (RE) - stílus- és ruhaműhely Budapesten

Kiváló kiszolgálás, fantasztikusan megcsinálták a bőrkabátomon a cipzárat, más helyen nem vállalták, itt meg 1 hét alatt elkészült.

Google értékelés
Fenntartható divat - ruhajavítás

ÚJ TÍPUSÚ RUHAMŰHELY

Te hiszel a második esélyben? Mert mi igen! Hisszük, hogy kedvenc ruháinkra megéri költeni, hiszen annyi szép történet fűződik hozzájuk. A blúz, amit a házassági évfordulódon viseltél. A bőrkabát, amiben végigbuliztad azt a bizonyos nyarat… Ezek mind-mind olyan darabok, amik megérdemelnek egy új esélyt! Válaszd a ruhajavítást, ezzel ugyanis nemcsak magadnak teszel jót, hanem a környezetednek is!

Ruhajavítás

Ruhajavítás

Vajon neked lapul a szekrényedben pár varrás mentén elengedett póló, esetleg kiszakadt zsebes nadrág vagy megrongálódott cipzár? Nem kell tovább halogatnod, mi megjavítjuk neked!

Ruha átalakítás

Problémára sincs szükség ahhoz, hogy megújítsd ruhadarabjaid. Igazán egyedi ötletekkel pl.: egy kabát bélésének cseréje vagy néhány új gombbal is izgalmakat hozhatsz régebbi darabjaid életébe. Légy egyedi a saját szekrényedből!

Használtruha

Ha úgy érzed nem férsz a gardróbodban, akkor ne várj tovább, hozd be hozzánk kiválogatott ruhadarabjaid és mi keresünk neki új gazdát vagy kigondoljuk mire lehetne felhasználni őket, hogy ne a szemetesek tartalmát gazdagítsuk vele.

Belváros szívében

lulo (RE) showroom

A javítandó ruháid csak arra várnak, hogy kikerüljenek a szekrényből! Szakértő csapatunk mindent meg fog tenni, hogy találjunk megoldást a javításukra! 2021. szeptemberében nyílt ruhaműhelyünk Budapesten a 6. kerületben, ahol kellemes, otthonos hangulatban várunk bennetek!

Címünk: 1062 Budapest, Andrássy út 46. 1. emelet/6
Csengő: 55-ös

RUHAMŰHELY

ÜZLETÜNK

Szeretettel várunk belvárosi ruhaműhely és üzletünkben! A bejárat az Andrássy útról érhető el, az Oktogon és Jókai tér között. Csengess az 55-ös csengőn és az első emeleten találsz meg bennünket.

Hours

Hétfőtől - péntekig: 9:00 - 17:30
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

Address

Üzlet és ruhaműhely
Budapest VI., Andrássy út 46. 1/6.
55-ös csengő