Cipzár javítás és cipzár csere

A leggyakoribb probléma, amivel hozzánk fordultok a cipzárak javítása és cipzárak cseréje. Akadnak gyorsan, kisebb munkával javítható cipzár problémák, ilyen például, amikor csak a cipzár kocsija (kis húzoka/nyitóka) szakad le, amit gyorsan tudunk javítani. Viszont sok esetben a teljes cipzár cseréjét kell megoldani, ami már egy komplex feladat. Ehhez teljesen ki kell bontanunk az adott ruhaneműt, majd kiszedni a régi cipzárt és egy újat kell bevarnunk. Elég időigényes munkafolyamat, így az egyik legköltségesebb javítási munkák a cipzárak cseréje. 

2.400 Ft
success_icon Added to cart
success_icon falied

Kabát cipzár javítás két esetben lehet megoldás. Az egyik amikor csak a cipzár kocsit kell cserélni. Szerencsés helyzet, ha nem az egész cipzárt kell kicserélnünk hisz maga a cipzár "fogazata" nem sérült csupán a kocsi szakadt le, így egy viszonylag gyors művelettel lehetőség van a javításra.

A másik cipzár javítási opció, ha valójában a cipzár maga nem sérült, hanem a varrás mentén elengedte. Ezeknél a kabátoknál a varrást kell megerősítenünk, így itt sincs szükség cserére, hanem a javítás a megoldás. Ha ennél komolyabb a probléma, akkor cipzár cserére lesz számodra a megfelelő választás.

Ruhajavítás 3 lépésben

Gratulálunk, épp most csatlakozol a fenntartható divatot támogatók csoportjához!

Válassz szolgáltatást

1. LÉPÉS

 

Hiszünk abban, hogy minden ruhának egy éltere szóló barátnak kell lennie! Nézd át a szolgáltatásainkat és válaszd ki, hogy mire lenne szükséged!

Juttasd el a ruháid

2. LÉPÉS

 

Védd meg a ruháid a szemetestől és hozd be hozzánk javításra személyesen VAGY csak tedd be az online kosaradba és küldünk érte egy GLS futárt.

Hordd újra

3.LÉPÉS

 

Fizess személyesen vagy online és már javítjuk is a ruháid. Amint elkészültünk jöhetsz érte VAGY a futár barátaink házhozszállítják megújult darabjaid. 

imgimg
Cipzár javítási árak

Elromlott a cipzár a ruhádon? Van rá megoldásunk! Küldd el futárral vagy hozd be személyesen! A termékre kattintva megnézheted a pontos altípushoz tartozó cipzár javítási árainkat.

img
Milyen cipzárt tudunk javítani vagy cserélni?

Szinte bármilyen cipzárral "megbírkózunk". A cipzárak számtalan megjelenésben kerülnek a ruhadarabokba. Cipzár fajták: műanyag cipzár, fém cipzár, spirál cipzár, lehet akár rejtett és a színek kombinációját fel sem tudnánk sorolni. A gyártók rengeteg mérettel és kivitellel dolgoznak, így azt nem tudjuk garantálni, hogy amennyiben cserére kerül sor, akkor 100%-ban azonos lesz a régivel, de abban biztosak vagyunk, hogy megkeressük a ruhádhoz leginkább passzoló cipzárt.

 

Cserére lesz szükség, ha a cipzár fogazata megsérült, elhasználódott, elszakadt, de amennyiben menthető, akkor mindenképp a költséghatékony javítást fogjuk javasolni. Elképzelhető, hogy egy kocsi (húzóka, nyitóka) csere megoldja a problémád.

 

Nézd meg milyen ruharadokban cseréljük vagy javítjuk a cipzárakat, ha nem találnád a számodra szükségeset, akkor írj nekünk és ha tudsz, akkor küldj róla egy fotót is! (hello@lulo.hu

 

Megnézem